Övriga Event 2013


KATTCON 2013

Intresseanmälan till alla Event sker via anmalan@kattcon.se
Det kommer även finnas öppna bord för fritt spelande.

 

Fyrkampen

Fredag 10:00 – 20:00 (Drop In Tournament)

Delta i en fyrkamp i moderna klassiker. Under dagen spelar du Settlers of Catan, Dominion, Ticket to Ride och Carcassonne. (Grundversionen av samtliga spel.) Du spelar ett parti av var och ett av de fyra spelen och får poäng efter placering och procentuell fördelning av poängen i spelet. Bilda en grupp på fyra personer och avverka alla spelen i tur och ordning, eller spela med olika motståndare varje gång – båda sätten funkar lika bra. Alla som fullföljer fyrkampen tävlar om att bli fyrkampschampion! Inga förkunskaper krävs (även om det ger en viss fördel), regelgenomgång kommer att göras på plats om så önskas. Ett bra tillfälle att visa den som inte är så van brädspelare några riktiga moderna klassiker!

 

Zombierummet

Arrangör: Nördboet

Facebook och Webbsida

BRAAAAAAAINS

Här i Zombierummet på KattCon så hittar du ett flertal zombiespel, både TV-spel och brädspel.

Utöver klassiker som Zombies!!!, Last Night on Earth och Zombie in My Pocket så hittar ni även nya spel som Zombicide och City of horror.

Zombicide är ett kooperativt brädspel som spelas på 1-6 spelare. Utöver den fräscha designen samt inslag med referenser till popkultur så innehåller spelet även en hel del intressanta spelmekaniker som att zombierna dras mot ljud samt att din karaktär levlar under spelets gång i takt med att utmaningarna blir större.

I rummet så hittar du även TV-spel med zombie tema, vilka spel det blir beror på vilken konsol vi tar med oss.

Vi vill hjärna träffa er, kom ihåg reglerna och tag med din kofot!

 

TV-spelsrum

Arrangör: KattCon

Öppet: Hela konventet!

KattCon kommer att arrangera ett TV-spelsrum med konsoller så som PlayStation, XBox och Wii.

 

Loppis

Arrangör: KattCon

Tider ej bestämt ännu.

Lämna in och köp begagnade spel.
Allt från gamla magic-kort till tv-spel säljes. Du bestämmer priset, vi säljer det!

Nytt för i år är att man kan, som endast besökare, lämna in sina saker men då kostar det 20kr för allt man lämnar in om det så är något litet eller massor. De som betalat inträde, arrangör, personal eller försäljare lämnar in gratis.

Comments are closed.